Rimmel Rita Ora Festivals kollekció

by - március 31, 2015

A legutóbbi bejegyzésben, mikor a kérdéseitekre válaszoltam, ketten is kérdezték tőlem, hogy melyik a kedvenc drogériás márkám. Én a Catrice mellett a Rimmel termékeit emeltem ki. Hogy miért? Az utóbbi időben rengeteg újdonsággal rukkoltak elő, nem mellesleg egy fiatal számára is megfizethető, de emellett jól használható, jó minőségű termékeket gyártó márka. Még múlt nyáron volt szerencsém részt venni a Rimmel által szervezett sajtótájékoztatón, aminek köszönhetően sok újdonságot próbálhattam ki tőlük. Most viszont egy szuper tavaszi kollekcióval rukkolnak elő, amely márciustól érhető el a drogériákban.




  

Új Oh My Gloss! szájfény

Te jó ég! Énekelj, visíts, tombolj telt, szuper fényes, nedvesen csillogó ajkaiddal! A hosszan tartó ragyogást biztosító Oh My Gloss! ajakfény a határokat feszegeti, benne ötvöződik a Rimmel “Gloss lock” technológiája és az argán-olaj, valamint E vitamin jótékony hatása. A különleges formula 6 órára garantálja a mély, fényes színeket és a kellemes érzetet. Nem ragad, pillekönnyű érzést ad, a bulizós ajkak még soha nem voltak ennyire jó formában! Legyen nappal vagy éjszaka, a buja pink, mályva, korall, nude és átlátszó színek közül kedvedre válogathatsz. Igazi bulizós hangulathoz válaszd a fuksziát, próbáld ki az Ooh La La (#500) árnyalatát. A bogyós gyümölcsökre emlékeztető Snog (#330) igazán csókolni valóvá teszi ajkaid. Vagy kacérkodj a rágószínű, rózsaszín Glossaholic (#150) árnyalattal. Minden mesés színnel szexisen nedves ajkakat varázsolhatsz magadnak és ez annyira, de annyira ellenállhatatlan! Ugye imádod, ha szuperül nézel ki? Ez a Rimmellel is pont így van! Az Oh My Gloss!szájfény jópofa, csavaros csomagolást kapott, ami olyan játékos és vidám!

Javasolt fogyasztói ár: 1399 Ft


Lasting Finish 25HR kompakt púder

A Rimmel bemutatja az új Lasting Finish 25HR kompakt púderjét az új Lasting Finish termékcsalád új üdvöskéjét.. Kedvenc alapozóidnak minden jó tulajdonságát megtalálod egyetlen termékben. Ez egy igazi „muszáj megszerezni” termék minden Rimmel-rajongó számára. Te döntheted el, milyen szeretnél lenni… a szárazon és nedvesen is használható termék lehetővé teszi számodra, hogy elérd a tökéletes eredményt, ami akár egész napon át és éjjel is hűségesen kitart. A Rimmel lasting Finish 25HR alapozó könnyen felvihető, mint a púder, és tökéletesen fed, akár a folyékony alapozó. Eltakarja bőröd minden apró hibáját és tökéletes végeredményt biztosít. Használd az alapozót a benne lévő kis szivaccsal, így még könnyebben elérheted a kívánt eredményt. A bársonyos formula biztosítja, hogy pórusaid ne tömődjenek el; a vízálló réteg pedig egész napon át és éjszaka is tökéletessé teszi megjelenésedet. Ez a nélkülözhetetlen londoni kiegészítő!

Javasolt fogyasztói ár: 2599 Ft

  

  


Új 60 Seconds Super Shine körömlakk

Meg fogsz őrülni ezekért a fényesen ragyogó színekért! A Rimmel megújította a 60 Sec Super Shine lakkok formuláját, kifejlesztette a 3 az 1-ben színtechnológiát, melynek köszönhetően, a szuper fényes festés rekord idő alatt elkészülhet. A picike üvegben igazi nagyágyú rejtőzik. Elég egyetlen húzás a precíziós ecsettel, és máris megcsodálhatod a hibátlan végeredményt, minden benne van, amire vágysz, alaplakk és ragyogó, fényes fedőlakk, minden egyben! Ez nem semmi! Az ultra-precíz ecsettel mindenkiből manikűrös válhat, hiszen olyan könnyű vele a festék tökéletes felvitele. A gyorsított száradást biztosító formulának köszönhetően kevesebb, mint 60 másodperc kell körmeidnek és máris indulhatsz a buliba. A kopásálló, nem lepattogzó lakk fényes színeit akár 10 örömteli fesztiválos napon át is élvezheted. 

A 60 Seconds körömlakkok új, 12 trendi színét felvonultató sorát Rita aláírása díszíti. A kifutók világa inspirálta, a nyári trendet meghatározó, az ő dögös stílusát közvetítő kollekció 6 káprázatos pasztell és 6 ragyogó, feltűnő színt tartalmaz, így olyan manikűrt készíthetsz, amitől mindenki el fog ájulni. Kezdd a a csini naranccsal Peachella (#408), majd haladj tovább a bogyós gyümölcsös Glaston-Berry (#300) és babarózsaszín árnyalattal Sweet Retreat (#270), egyenesen át a víz zöld Roll in the Grass (#878) színeken. Élvezd a Colourfest kollekció megannyi színét, akár minden körmöd más-más színűre festheted!

Javasolt fogyasztói ár: 799 Ft

Mivel a kollekciót a hippi és a fesztivál stílus ihlette, ezért egy virágos manikűrt készítettem nektek, amelyet gyönyörűen kivitelezhettek az új kollekció árnyalataiból.



Ki ne szeretné a rózsaszín és a menta árnyalatokat. Ezeket bátran párosíthatjátok egymással, hiszen nagyon jól néznek ki egymás mellett. Én is ezzel a két színnel játszottam most, amit picit feldobtam egy kis fehérrel és arannyal. 



Ha a hippi stílusra gondolok, akkor a virágminta jelenik meg a szemem előtt. Ez a motívum egyébként az új termékek csomagolásán is visszaköszön. A virágmintát egy egyszerű pontozó segítségével készítettem el. Egy kisebb körben egymás mellé pontoztam 5 pöttyöt, majd a közepét egy arany, csillámos körömlakkal töltöttem ki. 


Nektek hogy tetszik a kollekció és az általam megálmodott manikűr? Ti is szívesen kennétek fel ezeket a nyárias-tavaszias árnyalatokat a körmeitekre?

You May Also Like

16 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki a manikűr :)
    Maga a kollekció viszont nem igazán fogott meg :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)) Azok a lakkok közül biztos tudnak válogatni majd, akiknek nincs több 100 árnyalat a kollekciójukban. :)

      Törlés
  2. Leírnád a lakkok neveit, amivel a manikűrt készítetted? Nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen :) A menta szín: Rimmel Rita Ora kollekció - 873 Breakfast in bed, a rózsaszín: Rimmel Rita Ora kollekció - 203 Lose your lingerie, a fehér: Rimmel Rita Ora kollekció - 703 White hot love, az arany pedig a Lovely régi Snow dust kollekciós lakkja :)

      Törlés
  3. Húha, gyönyörű ez a manikűr!! :)

    VálaszTörlés
  4. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
    And I already can't wait for the new one!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    VálaszTörlés
  5. A mani csodás ♥
    Azt hiszem épp itt az ideje beszereznem egy babarózsaszín lakkot :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)
      A babarózsaszín nagyon jól kihasználható árnyalat, rengeteg színnel kombinálható, úgyhogy biztosan nem bánod majd meg :)

      Törlés
  6. Hát ez a manikűr írtó cuki lett. :D

    VálaszTörlés