OUTFIT | Őszi hétköznapok

by - november 02, 2018

A nyár vége szakadtával én mindig kicsit szomorkodom, mert mindennél jobban szeretem a forró napokat, a nyaralásokat, a hosszú nappalokat, a langyos éjszakákat, a lenge, szellős rövid ruhákat. Ám mikor elkezdenek rövidülni és hűlni a nappalok, egyre több réteg ruhát pakolunk magunkra. Ez persze a reggeli készülődést nagyban meghosszítja, de a divat szempontjából talán az egyik legszebb időszak. Előkerülhetnek a színes sálak, a csinos bokacsizmák és hát természetesen a kabátok, a bőrdzsekik. 


Az utóbbi években bátran mondhatom, hogy virágkorukat élik ezek a darabok, melyek közül elsősorban legtöbben a fekete színt részesítik előnyben. Bár alapvetően én is szeretem a sötét darabokat, különösen a női télikabátok esetében, mostanában szívesen nyitok egy egy merészebb szín felé is. A fekete bőrdzseki is mindenképpen egy örök klasszikusnak számít, bizonyos időközönként csupán a fazon változik valamelyest. 



Azonban ha szeretnénk egy kicsit kilépni az unalmas alapdarabok tömegéből, akkor a mai bejegyzésben szeretnék nektek egy kis inspirációval szolgálni, és megmutatni hogy megéri egy merészebb színre is beruházni, hiszen tökéletesen feldobja majd a szürke ködös reggeleket. Mivel a piros dzseki már messziről eléggé szembetűnő darab, ezért úgy gondoltam, hogy érdemes lehet akár teljes egyszerű fekete darabokkal is kombinálni, melyek ráadásul biztos vagyok benne, hogy a te ruhatáradban is megtalálhatóak. Egy fekete csőszárú nadrág, egy fekete garbó és csizma önmagában igen csak egyhangú és komor öltözék tud lenni, viszont amennyiben egy feltűnő kabáttal párosítjátok, tovább hangsúlyozza a már egyébként is mutatós darabot.
 

 A későbbiekben hozok nektek még egy szettet, melyben láthatjátok majd, mennyire jól mutat az alapvetően teljesen fekete darabokat tartalmazó outfit ezzel a szuper piros kabáttal, viszont a mai bejegyzésben szeretném nektek azt megmutatni, hogy egy tényleg teljesen szokványos hétköznapi öltözéket, amely áll egy fekete naciból, fehér pólóból és egy fehér tornacipőből mennyire jól feldob egy ilyen szuper kabát.

 











 
 


A piros bőrdzsekit, és számtalan más ruhadarabot, női őszi és női télikabátokat megtaláljátok a Manzara webáruházában.

Ti hogy álltok a színes bőrdzsekikkel? Szeretitek őket?

You May Also Like

1 megjegyzés