Tavaszi manikűr | Hattyúk

by - május 12, 2017

  Nem is tudom megmondani mikor festettem mintákat a körmömre. Jó pár hete volt az utolsó, az biztos. Győzött a lustaság, vagy csak az ihlet nem jött? Jómagam sem tudom, de a héten örömmel vetettem bele magam ismételten az alkotásba.

 

Csak remélni tudom, hogy felismeritek a körmömön látható kis madárkákat, amik igazából hattyúk. :) Igazából ha lenne hosszú lábuk, akkor akár még flamingónak is beillenének, pláne, hogy a háttér is abszolút barbis stílusúra sikeredett. Nincs mese, érzem a nyár lassú közeledtét, úgyhogy kacsintgatok ismételten a neon lakkjaim irányába. Ez van, ilyenkor teljesen elvesztem a fejem tőlük :D



Az alap tehát egy neon rózsaszín lett. Igyekeztem még a szolidabb neonjaim közül válogatni, mert akkor nyáron már nem tudom fokozni az élvezeteket. Ez jelen esetben a China Glaze Bottoms up árnyalata. Erre kerültek fehér akrilfestékkel a hattyúk, és fehér körömlakkal pedig a mutató és kisujjam egész területét töltöttem ki. Ezekre még arany kis díszek is kerültek, anélkül olyan kis csupaszak, és túl hibajavítósak voltak.



A hattyú elkészítésénél nagyon jól működik a szabályos 2-es forma megfestése, hiszen ezzel tökéletesen kialakítható a madárka nyaka, pontosabban annak görbülete. A test és a fej résznél egyszerűen csak kicsit meg kell erősíteni  azt a bizonyos kettest. :) A csőrt mindenképp érdemes a fejrésztől festeni, mert itt még "vastagabb", utána kezd el vékonyodni, amit a legegyszerűbben úgy tudtok elérni, hogy fogy a festék az ecsetről, közben pedig egyre kevésbé nyomjátok rá a körmötök felületére. A szem megfestése tulajdonképpen nem is muszáj, bár véleményem szerint jobban mutat ha egy egészen picike, mákszemnél is kisebb szemecske kerül a fej közepére. Figyeljetek, nehogy kidülledő, óriás szemeket fessetek :) Nagyon könnyű az utolsó pillanatban az egész eddigi munkát elrontani.

 


 

 
 
  Nektek hogy tetszik? Hordanátok hattyús körmöket? Vagy ez már egy kicsit sok?

You May Also Like

2 megjegyzés