OUTFIT | Last days of autumn

by - november 20, 2017

Ti szeretitek a kötött ruhadarabokat mikor beköszönt a hűvös idő? Én nagyon. Egy teljesen egyszínű hétköznapi darab akkor sem lesz unalmas, ha nincs tele pomponokkal, kövekkel, feliratokkal, mert a kötött minta mindig is rejteget magában egy kis visszafogott különlegességet.



A mai bejegyzés, vagyis inkább outfit főszereplője bizony egy nagyon jól kombinálható kötött pulcsi, vagyis tulajdonképpen pulcsiruha, amely mindamellett, hogy nagyon kényelmes, 4 árnyalatban is kapható, és rendkívül jól feldobható néhány mutatósabb kiegészítővel. 



A szabása teljesen egyszerű, egyenes, amolyan "ápol és eltakar" típus, ami bizony néha valljuk be jól jön. Bár alapvetően nincsen bajom a passzos ruharabokkal sem, szívesen hordom őket, de abszolút kedvelem a kicsit lezserebb stílust is. 



Amit viszont egy ilyen bővebb, lazább stílusú pulcsiruha megkövetel szerintem, az egy tökéletes, alakot követő nadrág vagy cicanadrág. (Igen, egy ilyen szetthez való a cicanadrág, és nem magában hordva, rövid felsőkkel!) Jelen esetben én is utóbbit viselek hozzá, amely még ráadásul egy picit fényes, enyhén bőrhatású. Gondoljatok csak bele, hogy egy laza nacival mennyire slampos és legkevésbé sem nőies látványt keltene.



Bár alapvetően az öltözködésem nem egyhangú, szeretek színes vagy mintás ruhadarabokat hordani, a tél közeledtével vágyom a sötétebb, nem túlságosan kirívó színű öltözékekre, ezért egy egyszerű fekete bokacsizmával, egy fekete nyaklánccal és egy fekete táskával egészítettem ki. Bár el kell ismernem, hogy nem mutatott volna hozzá rosszul egy nagy, igazán mutatós színes nyaklánc sem. 

 
A szett túlnyomó része a BonPrix webáruház kínálatából tevődik össze, melyekhez pontos linkeket a bejegyzés végén találtok, viszont szeretnék elmondani nektek néhány hasznos információt a ruhákkal kapcsolatban. A minőséggel kapcsolatban valóban nem lehet panaszom, mindegyik termék hibátlan, és nagyon kényelmes is egyben. A cipőméret megegyezik az általam hordott méretekkel (37), viszont ruhákat mindenképp úgy válasszatok, hogy legyetek tudatában annak, hogy ezek általában nagyobbak, mint a nagy átlag. Én általában S/M méret vagyok, viszont itt ha van rá lehetőség, gyakran választok XS-es méretet. M viszont semmiképp sem landolhat a kosaramban, mert egészen nagynak mondanám. 

 



 

 


 

 



 

Pulcsiruha: BonPrix
Fényes cicanadrág: BonPrix
Fekete bokacsizma: BonPrix
Nyaklánc: Ebay
Táska: Orsay

Nektek hogy tetszett a szett? :)

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll ez a szett! (-: Kedvelem ezt a stílust én is, nagyon tetszik ez a pulcsiruha. Sajnos, rám biztosan nagy volna az XS-es méret is, mert nagyon alacsony vagyok. \-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, sajnos valószínű akkor rád az is nagy lenne :(

      Törlés