Eddz a Manzarával ! | OUTFIT

by - november 28, 2017

Ajjaj, egy kicsit azt hiszem megcsúsztam ezzel a bejegyzéssel, pontosabban a megírással és a közzététellel. Emiatt egy kicsit talán a képek hangulata nem a mai időjárást tükrözi, viszont a sportolás télen is folytatódik nálam, remélem nálatok is.

 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én bizony néha meglepem magam egy új, csini edző cuccal. Legyen az póló, vagy valami jó kis mintás, vagy csajos színű nadrág. Remélem egyetértetek velem, hogy ez időnként szükséges ahhoz, hogy az ember kapjon egy plusz lendületet a mozgáshoz. Mennyivel jobb elmenni úgy sportolni, hogy közben tudod, hogy egy szuper mutatós nadrágot viselsz, nem? 😊 

 

Ha ti sem ragaszkodtok a fekete, klasszikus fitness nadrágokhoz, akkor bizonyára azt is tudjátok, hogy mennyire nehéz olyan darabokat találni az üzletekben, amik egy kicsit különlegesebbek, akár színben, akár mintában. Emiatt is örülök annak, hogy a Manzara segít nekem, nekünk ebben. 

 

Amit az anyaggal kapcsolatban tudnotok kell, az az, hogy nagyon kényelmes, nyúlós, jó viselet, viszont a webáruházban is elsősorban leggings illetve cicanadrág titulust kapott. Ennek ellenére a képeken edző szettek egy darabjaként szerepel. Amit ebből ki szeretnék hozni, az igazából csak annyi, hogy minőségben és érzetre inkább cicanadrágra számítsatok, ne pedig egy olyan igazán testre simuló, bármeddig és bármerre nyújtható darabra. Ugyanis utóbbi jellemző klasszikusan csak a fitness nadrágokra igaz, és a kettő nem teljesen ugyanaz. Ettől függetlenül nem átlátszó, nem papír vékonyságú és számtalanszor viseltem már edzések alkalmával.

 

 

 

 

 

 

 

 




nadrág: Manzara
póló: C&A
farmerdzseki: H&M
cipő: Nike

Nektek mennyiben segít egy új, mutatós edzőcucc a sportolásban? Megadja a kezdő löketet? :)

You May Also Like

1 megjegyzés